Rabarberi-maasika poolkuiv vahuvein 0,75 l

Rabarberi-maasika vahuvein on valmistatud kvaliteetsest toorainest. Maasikad on käsitsi korjatud Eesti põldudelt ning rabarber mahetootjate ühingusse kuuluvast Dabas Auglis talust. Oma domineeriva maasika aroomiga on see poolkuiv vahuvein ideaalne salatite ja magustoitude kõrvale. Värvuselt oranž mull on parim serveerimistemperaatuuril 6.0-12.0C. Pootsi Veinimõisa veinid on valmistatud külmpressitud mahlast.
Alkoholisisaldus: 10,7%

13,50 € /tk
18€/L


Lisa ostukorvi


Alkoholisisaldus

10,7%
Kuiv/poolkuiv/magus
Poolkuiv
Värvus

Oranź

Millised maitsed/aroomid domineerivad
Maasika 
Serveerimistemperatuur
6-12
Toidusoovitus
Salatid, magustoidud
 Materjal   Klaas
 Kõrgus 300 mm
 Laius 99 mm
 Kaal 1570 g


Sommeljee Ülari Talumaa soovitab
Aroomis domineerib mõnusalt küps maasikas, mida saadab rabarberi värske noot. Maitses on tunda tasakaalu maasika ja rabarberi vahel. Elegantse mulliga poolkuiv aperitiivne/digestiivne vahuvein. Sobib suviste kergete salatite saatjaks, kui ka magusamapoolsete dessertide juurde (creme brülee jne). Ideaalne ka iseseisvaks tarbimiseks. Serveerida temperatuuril 6.0-8.0 kraadi.