Gaseeritud käsitöö puuvilja-marjavein: poolkuiv rabarber, maasikas 0,75 L (6 pdl)
Gaseeritud poolkuiv käsitöö puuvilja-marjavein rabarberi-maasika on valmistatud kvaliteetsest toorainest. Maasikad on käsitsi korjatud Eesti põldudelt ning rabarber mahetootjate ühingusse kuuluvast Dabas Auglis talust. Oma domineeriva maasika aroomiga on see poolkuiv vahuvein ideaalne salatite ja magustoitude kõrvale. Värvuselt oranž mull on parim serveerimistemperatuuril 8.0-10.0C. Pootsi Veinimõisa veinid on valmistatud külmpressitud mahlast.
Alkoholisisaldus: 11,3%vol
Maht: 0,75l
Sisaldab sulfiteid. Võib esineda sadet.
Alkoholisisaldus: 11,3%vol
Maht: 0,75l
Sisaldab sulfiteid. Võib esineda sadet.
75,00 € / kast ehk 6 pdl
Alkoholisisaldus | 11,3%vol |
Kuiv/poolkuiv/magus | Poolkuiv |
Värvus |
Oranź |
Millised maitsed/aroomid domineerivad | Maasika |
Serveerimistemperatuur | 8-10C |
Toidusoovitus | Salatid, magustoidud |
Materjal | Klaas |
Kõrgus | 300 mm |
Laius | 99 mm |
Kaal | 1570 g |
Sommeljee Ülari Talumaa soovitab
Aroomis domineerib mõnusalt küps maasikas, mida saadab rabarberi värske noot. Maitses on tunda tasakaalu maasika ja rabarberi vahel. Elegantse mulliga poolkuiv aperitiivne/digestiivne vahuvein. Sobib suviste kergete salatite saatjaks, kui ka magusamapoolsete dessertide juurde (creme brülee jne). Ideaalne ka iseseisvaks tarbimiseks. Serveerida temperatuuril 8.0-10.0 kraadi.