Mustsõstravein, poolmagus,
0,75 L
Mahemustsõstardest valmistatud vein on puuviljane ning aromaatne. Sobib suurepäraselt nii liha sealhulgas lambaliha kui ka magustoitude kõrvale. Värvuselt tumesinine puuviljavein on poolmagus, parim serveerimiseks toatemperatuuril. Pootsi Veinimõisa veinid on valmistatud külmpressitud mahlast.
Alkoholisisaldus: 12,8%
Alkoholisisaldus: 12,8%
11,50 € /tk
15,3€/L
Alkoholisisaldus | 12,8% |
Kuiv/poolkuiv/magus | Poolmagus |
Värvus | Tume sinine |
Millised maitsed/aroomid domineerivad | |
Serveerimistemperatuur | Toatemperatuuril |
Toidusoovitus | Liha sh lammas, magustoidud |
Materjal | Klaas |
Kõrgus | 295 mm |
Laius | 81 mm |
Kaal | 1245 g |
Sommeljee Ülari Talumaa soovitab
Aroomis üleküpsenud mustsõstrad, mustsõstralehtede noot tajutav. Lapsepõlv maal vanaema juures tuleb meelde. Maitses samuti küpsed ja moosised mustsõstra noodid. Keskmisest kõrgema täidlusega marjavein. Serveerida temperatuuril 16.0-18.0 kraadi. Heaks kaaslaseks lambaliha, sobib ka marjaste dessertide juurde.