Mustsõstra poolmagus vahuvein 0,75 L (6 pdl)
Mustsõstra vahuvein on valmistatud Eestimaa taludest korjatud mahemustsõstardest. Oma aroomilt on see mull tugevalt puuviljane ning värvuselt tumesinine. Poolmagus vein sobib eriti hästi šokolaadi ja sefiirimaiuste kõrvale. Parim serveerimistemperatuuril 8.0 -10.0C. Pootsi Veinimõisa veinid on valmistatud külmpressitud mahlast.
Alkoholisisaldus: 12,8%vol
Sisaldab sulfiteid. Võib esineda sadet.
Sommeljee Ülari Talumaa soovitab
Aroomis tunda erinvaid tumedaid üleküpsenud marju (mustsõstar, põldmari) tumedat ploomi. Maitses küpsed marjased noodid, tume ploom, mustsõstar, põldmari. Serveerida temperatuuril 8.0-10.0 kraadi. Pigem digestiivse loomuga marjane poolmagus vahuvein. Heaks saatjaks šokolaadi trühvlid.
Alkoholisisaldus: 12,8%vol
Sisaldab sulfiteid. Võib esineda sadet.
75,00 € / kast ehk 6 pdl
Alkoholisisaldus | 12,8%vol |
Kuiv/poolkuiv/magus | Poolmagus |
Värvus | Violetne |
Millised maitsed/aroomid domineerivad | |
Serveerimistemperatuur | 8-10C |
Toidusoovitus | Parim šokolaadi- ja sefiiri kookidega |
Materjal | Klaas |
Kõrgus | 300 mm |
Laius | 99 mm |
Kaal | 1570 g |
Sommeljee Ülari Talumaa soovitab
Aroomis tunda erinvaid tumedaid üleküpsenud marju (mustsõstar, põldmari) tumedat ploomi. Maitses küpsed marjased noodid, tume ploom, mustsõstar, põldmari. Serveerida temperatuuril 8.0-10.0 kraadi. Pigem digestiivse loomuga marjane poolmagus vahuvein. Heaks saatjaks šokolaadi trühvlid.